Disclaimer

1. Algemene informatie Welkom op elektricienutrecht.nl. Deze website is eigendom van en wordt beheerd door Duran Elektrotechnisch Bedrijf. De informatie op deze website is bedoeld om algemene informatie over onze elektrotechnische diensten te verschaffen.

2. Geen professioneel advies De inhoud van elektricienutrecht.nl is bedoeld voor informatieve doeleinden en mag niet worden beschouwd als professioneel elektrotechnisch advies. Voor specifieke adviezen of hulp bij uw elektrotechnische behoeften, raden wij u aan direct contact op te nemen met een gekwalificeerde professional van ons bedrijf.

3. Beperking van aansprakelijkheid Duran Elektrotechnisch Bedrijf is niet aansprakelijk voor enige schade die voortvloeit uit het gebruik van de informatie op deze website. Hoewel we ernaar streven om nauwkeurige en up-to-date informatie te verstrekken, garanderen we niet dat de inhoud van onze website vrij is van fouten of omissies.

4. Intellectuele eigendomsrechten De inhoud van elektricienutrecht.nl, inclusief teksten, logo's, afbeeldingen en andere visuele media, is eigendom van Duran Elektrotechnisch Bedrijf en wordt beschermd door het auteursrecht en andere intellectuele eigendomsrechten. Het ongeautoriseerde gebruik van enig materiaal op deze site zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van onze onderneming is strikt verboden.

5. Externe links Deze website kan links bevatten naar andere websites die niet worden beheerd of gecontroleerd door Duran Elektrotechnisch Bedrijf. Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud of de privacypraktijken van deze externe sites.

6. Wijzigingen Deze disclaimer kan van tijd tot tijd worden bijgewerkt. Wij adviseren u om regelmatig deze pagina te bezoeken om ervoor te zorgen dat u op de hoogte bent van eventuele wijzigingen.

Contact Voor vragen of opmerkingen over deze disclaimer, kunt u contact opnemen via info@duranetb.nl.

 

WeCreativez WhatsApp Support
Ons team staat klaar om je vragen te beantwoorden.
👋 Waarmee kan ik je helpen?