Elektra aanleggen keuken Diemen/Nieuwe keuken gekocht? Moet de elektra aangepast worden t.b.v. nieuwe keuken? Schakel Duran ElektroTechnisch Bedrijf/We zijn landelijk erkend en gecertificeerd elektricien/ Bel direct met 0621826138 of stuur een bericht naar info@duranetb.nl

extra-groep-aanleggen-in-keuken-Diemen

Elektra aanleggen keuken Diemen

Elektra aanleggen t.b.v. nieuwe keuken in Diemen.  i.v.m nieuwe keuken moest de elektra aangepast worden in keuken volgens nieuwe keukentekening. Er moest extra groepen aangelegd worden voor Vaatwasser, Oven, Quooker en Magnetron. U kunt hier onder op de foto e.e.a zien.

Op een van de bovenste foto ziet een draad gesmolten. Draad is gesmolten omdat er teveel apparaten op een groep aangesloten waren. Om overbelasting voor te komen, moeten de groepen netjes verdeeld worden over de groepen en aardlekschakelaars. Een groep mag maximaal 3680 Watt belast worden. Wat ook belangrijk is dat er op een aardlekschakelaar niet alle zware groepen aangesloten worden.

Heeft u ook een nieuwe keuken aangeschaft? Moet de elektriciteit aangepast worden in de keuken volgens de nieuwe keukentekening? Woont u in Diemen of omgeving Diemen? Schakel dan Duran ElektroTechnisch Bedrijf in. Wij zijn landelijk erkend en gecertificeerd elektricien.

Bel direct met 06-21826138 of stuur een bericht naar info@duranetb.nl

Klanten over ons...

Logo-SEI
KvINL logo
WeCreativez WhatsApp Support
Ons team staat klaar om je vragen te beantwoorden.
👋 Waarmee kan ik je helpen?